Pilates – minte sanatoasa in corp sanatos

Posted by:

Daca simti trezitul de dimineata ca pe o tortura, daca doua etaje fara lift reprezinta un fel de Machu Picchu, daca imaginea din oglinda nu te reprezinta, este timpul sa faci o schimbare….si cat mai repede, meriti sa te bucuri din plin de tot ce iti ofera viata.

Pentru trup dar perfect si pentru minte, iti recomandam cursurile de Pilates.

Pilates este un sistem complex de exercitii, inventat la inceputul sec XX de Joseph Pilates, un luptator de box de orogine germana. El a studiat yoga, tehnici de relaxare si a invatat multe despre modalitatile de antrenament practicate in Roma si Grecia antica.

Paradoxal, esenta acetor exercitii este…relaxarea prin concentrare. Concentrarea pentru a pastra anumite pozitii si a lucra anumiti muschi, va ajuta la tonifierea corpului. In plus, respiratia este foarte importanta la mentinerea atentiei.

In timp, vei observa ca aceste exercitii repetate de respiratie va imbunatati capacitatea plamanilor, dar si circulatia.

Exercitiile regulate iti confera beneficii de necontestat pentru obtinerea unei posturi corecte, echilibru fizic dar si mental dar si o linie a corpului imbunatatita.

Si pentru ca totul porneste de la echilibru mental, va aiguram ca veti resimti un sentiment general de bine, mai multa energie si abilitati mentale deosebite.

Exercitiile se executa lent, constientizand toate miscarile dsr si ritmul de respiratie. Rezultatele devin vizibile in decurs de 3-4 saptamani, uneori chiar mai curand daca pe langa disciplina exercitiilor adaugi o dieta echilibrata, usor hipocalorica.

Vei observa o remodelare a corpului, o reducere evidenta a celulitei, o tonifiere generala a intregului trup.

Autodisciplina iti va aduce beneficii de necontestat. Propune-ti un program pe care sa-l dedici miscarii, ignora oboseala dupa o zi la birou, iesi din zona de confort si vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.

0

About the Author:

  Related Posts

Add a Comment