PERSONAL TRAINER

Posted by:

Iti place sportul? De ce faci sport? Iti doresti sa slabesti? Vrei doar sa te tonifici? Mergi la sala pentru ca asa este la moda?

Este extrem de important sa-ti raspunzi tu tie la aceste intrebari. Sinceritatea cu propria persona este primul pas in general in viata, in acesat domeniu nu se exclude.

Din pacate exista ideea cum ca un antrenor personal este ceva exclusivit, scump si de cele ami multe ori inutil.

Haideti sa discutam!

Un antrenor personal se numeste “personal” deoarece te cunoaste , sau cel putina ceasta ii este scopul. Si te cunoaste atat de bine incat iti cunoaste si iti intelege limitele la care ajunge cu rabdare, stie sa-ti personalizeze antrenamentul astfel incat vei ajunge la rezultate optime in cel mai scurt timp

De ce este important sa ai un atrenor personal?

  1. Te motiveaza. Va reusi sa gasesaca in tine resurse sa continui oricat de greu sau solicitant ti se va parea
  2. Esti unic. Esti unic prin programul individualizat, personalizat pe care ti-l ofera in functie de parametrii sau de obiective.
  3. Este eficient. Intotdeauna se lucreaza mai bine dupa un program bine definit iar rezultatetele nu vor intarzia sa apara.
  4. Corectiutudine. Te gandesti  ca poate exercitiile nu sutn atat de dificile incat sa nu le poti realiza singur. La fel de importanta este si modalitatea de executie, corectitudinea cu care acestea sunt realizate.
  5. Siguranta. Avand alaturi un antrenor personal cu siguranta evitati accidentarile care pot interveni in timpul executarii unor exercitii.
  6. Personalizare. Antreamentele pot deveni plictistoare nuca le lipseste acel ceva care sa te puna in miscare. Fiecare antrenor isi cunoaste cursantul, stie cums a-l motiveze si ce exercitii sa-i ofere sa-i sporeasca atat eficienta cat si atentia.
  7. Este distractiv. Un antrenor personal va sti sa dea culoare fiecarui antrenament, astfel incat sa nu devina o povara pentru tine.

Nevoia unui specialist in orice domeniu nu trebui subestimata. Nici sportul nu face exceptie.Si este si firesc, nu ai cums a le stii pe toate, nici limita juschilor, nici un program nutritional corect nici macar unele miscari care tie ti se par firesti dar iti pot afecta ligamentele.

Alege un antrenor personal. Te asteptam la Complex Sportiv Comesad sa te convingi de propriile tale performante

Vino!

0

About the Author:

  Related Posts

Add a Comment