Ne pregatim de ski

Posted by:

Inspiiiiiiiiiri adaaaaanc!

Deschizi ochii: totul alb in jurul tau si e frig, – 18 grade.

Partia…superba! Ai facut deja harta mentala a coborarii, si nu de acum. Astepti momentul asta de ceva timp. Strabati partia cu o tehnica si o eleganta de care Patrick Kung ar fi invidos, ca sa nu mai vorbim de timp – PR din prima coborare si poate un record all time al sezonului. La finish, 500 de fani te astepta, 10 televiziuni gata sa te ia cu asalt, dar ai speech-ul pregatit: “Multumesc mamei mele, dar si doamnei ministru al turismului pentru minunatii 546 m de partie, pe care am reusit un nou WR 4h35m58s”

REWIIIIND !!! Sicksurile tale ce tremura mai rau ca piftia bunicii, fac imposibila o alta coborare in urmatoarele 2 zile. Vezi tu, ski-ul alpin (caci despre el vorbim) are caracteristici unice, cu necesitati diferite fata de celelalte sporturi.

unnamed

Un program de pregatire fizica specifica ski-ului in presezonul rece, are multe avantaje si nu numai pentru profesionisti. Te ajuta sa inveti sau sa dezvolti tehnica mai repede, confera mai multa forta/stabilitate, scade riscul accidentarilor si iti va permite sa te bucuri de mai mult de o coborare in primele 3 zile ale vacantei de ski.

unnamed-2 unnamed

Comesad Gym pune la dispozitia pasionatilor sporturilor de iarna un program de pregatire fizica, menit sa imbunatateasca forta la nivelul abdomenului, soldului si genunchiului, scazand astfel riscul accidentarilor.

unnamed-1  unnamed-4

Facem grupe de maxim 4 persoane. In fiecare marti si joi, intre orele 18.30 – 19.30, va astept cu energie

LET’S DO THIS!!!

Lucian

#skistrength #wintersicoming #kingofthemountain #comesadgym

0

About the Author:

Add a Comment