MOVE – Dance & coordination

„MOVE” – a mişca, a pune în mişcare. Este programul care aduce un ritm şi o coordonare aparte exerciţiilor tale.

Media


services we offer:

Aerobics

Această clasă binecunoscută constă în mişcări uşor de învăţat, care îţi vor dezvoltă abilităţile cardio la maxim. În timpul unui astfel de exerciţiu este solicitată musculatura braţelor, a picioarelor şi a feselor. Fitness-ul aerobic, mai cunoscut sub denumirea de fitness cardiovascular, influentează pozitiv activitatea inimii, vaselor de sânge şi a plamânilor. Atunci cand efectuezi exerciţii aerobice, plămânii inspiră mai mult aer şi deci, folosesc mai mult oxigen pentru a susţine activitatea organismului şi surplusul de efort.

Dance

Cea mai bună clasă pentru buna dispoziţie, unde bucuria mişcării este totul! Acest program reprezintă o serie de coregrafii dinamice şi antrenante care pun sângele în mişcare, care te ajută să arzi caloriile pe ritm, în timp ce tu eliberezi endorfine ca pe ringul de dans.

Step

această clasă binecunoscută vine cu mişcări de step distractive şi uşor de urmărit. Încearcă un ritm cardio intens, în timp ce înveţi mişcările de bază din step. Miscarea de baza este asemanatoare urcatului pe scări, totul fiind făcut pe ritm de muzică. Este o activitate reconfortantă, cu mişcări lente şi controlate. Nu te va obosi atât de mult ca exerciţiile aerobice, dar vei obţine rezultate similare. În timp, antrenamentele au evoluat şi s-au diversificat foarte mult, urmărind probleme specifice: refacerea dupa accidentări, eliminarea stresului şi obţinerea unei stări generale bune, remodelarea abdomenului sau a picioarelor, întărirea echilibrului şi îmbunătăţirea flexibilitatii, creşterea mobilităţii, slăbirea într-un ritm plăcut şi lipsit de presiune, activitatea fizică în timpul sarcinii.

Zumba

Clasele de Zumba sunt de fapt “petreceri de fitness”, ce îmbină muzica antrenantă cu coregrafiile uşor de urmărit, pentru un antrenament pentru tot corpul, care se simte mai degrabă ca o distracţie. Pentru ca include o serie largă de mişcări simple dar extrem de eficiente, Zumba lucrează foarte multe grupe musculare, fiind ideală pentru tonifierea şi sculptarea corpului. Pe de altă parte, pentru că este o activitate cardio, ajută la arderea rapida a grăsimilor. Într-o oră de Zumba poţi arde până la 1000 de calorii. Nu trebuie să fii un expert în dansuri latino pentru a participa la antrenamentele zumba. Miscările efectuate sunt simple şi usor de urmărit chiar şi de cei “antitalent” in ceea ce priveste dansul.


  • Este curat, ceea ce pentru mine înseamnă mult. Contează să văd întreţinut locul. Vreau să fie ca la mine acasă. Am văzut că băile se igienizează după fiecare grupă, este importantă menţinerea încăperilor mai ales ca vine multă lume.–Alina Popescu, 35 ani, manager - Milky Way Inc.

  • Mi se pare că este un mediu care stimulează! Instructorul de la grupă mă pune la treabă când rămân în urmă. Când am fost lipsit de energie, m-a simțit și am ramas în program. E super tare sa tragi în grup, mi se pare că te indemni unul cu celălalt.–Silviu Piscupescu, 33 ani, lead singer - "STICKS"

  • După o zi la birou chiar reuşesc să ma relaxez, iar şedinţa de masaj de după, este extraordinară. Am reuşit chiar să-mi fac prieteni, grupa mea de kangoo este super!!–Diana Dinoci, 45 ani, manager - Restaurant Pițescu

  • Am auzit de terenurile de tenis din Complex de la nişte prieteni. Nici nu ştiam să ţin bine racheta în mână. Am învăţat repede, am şi avut instructor ok. Nu întotdeuana am cu cine să mă duc dar mi-am găsit acolo coechiperi.–Marius Titus, 25 ani, student - Universitatea Pitesti

  • Condiţiile de la terenul de tenis sunt super. Se poate juca şi iarna, temperatura de la balon este bună, şi am unde să-mi las şi maşina. Instructorii sunt foarte de treabă, mi-am gasit și partener aici.–Dan Niculae, 45 ani, bucatar șef - Casa din Teilor