Masaj in Pitesti

Sedintele de masaj rasfata trupul si imbunatatesc starea de spirit pentru ca tu sa te bucuri de viata si armonie.

Desi masajul este o procedura care urmareste relaxarea corporala in primul rand, in esenta el actioneaza si la nivel spiritual, pentru ca ajuta la eliberarea de stres si ganduri negative.

Iar dupa un meci de tenis, o „tura” pe bicicleta, sau o „trânta” cu ganterele ce poate fi mai relexant  decat un masaj.

Galerie


actiunea masajului:

Masajul menţine starea de sănătate, redă tinereţea, reface organismul, luptă contra îmbatrânirii, are cel mai mare rol în relaxare. Mâinile specialiştilor noştri se cunosc imediat ce acţioneaza asupra ta. La nivel fizic, prin manevre speciale, se activează circulaţia sangvină îmbunătăţind oxigenarea la nivelul pielii, musculaturii şi articulaţiilor, se stimuleaza circulaţia limfatică favorizându-se eliminarea toxinelor.

Sedinţele de masaj răsfaţă trupul şi îmbunătăţesc starea de spirit pentru ca tu sa te bucuri de viaţă şi armonie. Masajul menţine starea de sănatate, redă tinereţea, reface organismul, luptă contra îmbatrânirii, are cel mai mare rol în relaxare.

Dacă îţi doreşti un corp lipsit de dureri, o stare generală de bine şi puterea de a lupta împotriva stresului, atunci îţi recomandăm masajul

Iar dupa un meci de tenis, o „tura” pe bicicleta, sau o „trânta” cu ganterele ce poate fi mai relaxant  decat un masaj?

 

1. Masajul de întreţinere

Este foarte eficient în menţinerea unei stări de sănătate bune, acţionând asupra întregului organism, şi adaptat conformaţiei fiecărei zone în parte. Poate avea durate şi intensităţi diferite, efectul lui îl veţi simţi imediat.

Este un masaj combinat (anticelulitic cu relaxare, antistres sau reflexogen) cu scopul de a menţine organismul intr-o forma cat mai buna.

Masajul de întretinere se adresează întregului organism iar fiecare parte a corpului beneficiază de manevre adecvate conformatiei zonei respective.

2. Masajul de relaxare

Este foarte eficient în tratarea stărilor de oboseală accentuate, este un masaj general, al întregului corp, care are ca scop eliminarea rapidă a oboselii, relaxarea musculară şi generarea unei stări generale bune.

Se realizează cu creme sau uleiuri parfumate, care stimulează  senzaţia de confort a trupului care au ca efect o eleasticitate crescuta a acesteia, o activare mai bună a circulaţiei sângelui dar şi o înlăturare evidentă şi masivă a celulelor moarte de la suprafaţa pielii, catifelare evidentă prin hidratarea cu produse specifice masajului.

3. Masajul anticelulitic

Meritul masajului anticelulitic este acela că stimuleaza circulaţia sanguină şi limfatică, ceea ce elimină toxinele şi apa în exces reţinută în ţesuturi. Astfel, nu numai că se eliminăcelulita, dar şi pielea devine mai fermă şi mai elastică, iar muşchii sunt tonifiaţ Prin faptul că reduce ţesutul adipos şi acţionează favorabil asupra zonelor afectate de celulită, această procedură are un important rol estetic, se îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului imunitare, oferă o stare generală bună.

Ca să observi îmbunătăţiri majore, masajul trebuie însoţit de o dietă echilibrată combinată cu un program de fitness!

4. Efectele masajului

Exceptând ascpectul fizic îmbunătăţit în urma unor sesiuni de masaj, dar şi acea stare de relxare, confort şi bună dispoziţie, acceastă formă de „terapie” are efecte şi pe plan intern. Efecte asupra nervilor: mai bună excitabilitate la stimulii din exterior, o contractibilitate mai rapidă a nervilor care răspund de reflexe , deblocarea centrilor locomotori de la nivelul creierului. Efectele asupra sângelui si limfei: fluiditate mai mare prin mişcări care au un sens invers circulaţiei sanguine, accelerare a circulaţiei sângelui prin deschiderea capilarelor de rezervă, eliminare substantială de toxine din sistemul venos. Efecte indirecte asupra glandelor endocrine: mai bună funcţionare a sistemului nervos central care comandă aceste glande dar şi activare a circulaţiei hormonale datorate bunei circulaţii sanguine.


  • Este curat, ceea ce pentru mine înseamnă mult. Contează să văd întreţinut locul. Vreau să fie ca la mine acasă. Am văzut că băile se igienizează după fiecare grupă, este importantă menţinerea încăperilor mai ales ca vine multă lume.–Alina Popescu, 35 ani, manager - Milky Way Inc.

  • Mi se pare că este un mediu care stimulează! Instructorul de la grupă mă pune la treabă când rămân în urmă. Când am fost lipsit de energie, m-a simțit și am ramas în program. E super tare sa tragi în grup, mi se pare că te indemni unul cu celălalt.–Silviu Piscupescu, 33 ani, lead singer - "STICKS"

  • După o zi la birou chiar reuşesc să ma relaxez, iar şedinţa de masaj de după, este extraordinară. Am reuşit chiar să-mi fac prieteni, grupa mea de kangoo este super!!–Diana Dinoci, 45 ani, manager - Restaurant Pițescu

  • Am auzit de terenurile de tenis din Complex de la nişte prieteni. Nici nu ştiam să ţin bine racheta în mână. Am învăţat repede, am şi avut instructor ok. Nu întotdeuana am cu cine să mă duc dar mi-am găsit acolo coechiperi.–Marius Titus, 25 ani, student - Universitatea Pitesti

  • Condiţiile de la terenul de tenis sunt super. Se poate juca şi iarna, temperatura de la balon este bună, şi am unde să-mi las şi maşina. Instructorii sunt foarte de treabă, mi-am gasit și partener aici.–Dan Niculae, 45 ani, bucatar șef - Casa din Teilor