Aerobic  în spațiu larg

Practicarea corecta a sportului inseamna sanatate, inseamna un tonus benefic, disiplina in conduita dar si incredere in fortele proprii. Suntem aici pentru a transforma procesul de remodelare a corpului intr-o experienta placuta.

Aerobicul pune in miscare muschii bratelor, ai picioarelor dar si cel mai important muschi al organismului: inima, o face puternica, eficienta, sanatoasa. Practicarea regulata a exercitiului aerobic te ajuta sa eliberezi endorfina, amortizoarele durerii produse de corpul tau in mod natural. Endorfina reduce si stresul si depresia…deci…esti mai fericit!

Galerie


programe de aerobic:

Tone & Fun

Cel mai mare secret al longevităţii şi al unei sănătaţi de fier este mişcarea. Zilnic, sau de câte ori timpul iţi permite, vino la sala de sport, alege-ţi un program sincronizat cu fizicul şi temperamentul tău.

Nu ai cum să dai greş cu Tone&Fun. Însăşi denumirea acestui tip de program te lămureşte exact asupra ritmului şi stării pe care ţi-o oferă: tonifică în timp ce te distrezi!

Beneficii: creşterea tonusului muscular, îmbunătătirea circulaţiei sangvine, îmbunătăţirea mobilităţii articulare şi musculare, scăderea colesterolului, îmbunătăţirea capacităţii pulmonare, îmbunatatirea condiţiei fizice şi accelerea metabolismului.

TRX

Este un sport modern, perfect atât pentru reabilitare cât și pentru un program de fitness, care folosește greutatea corpului în diverse planuri de înclinație.

TRX -ul este un instrument cu ajutorul caruia se efectuează majoritatea exerciţiilor în suspensie. Este recomandat în antrenamentele de recuperare, pentru cei care au probleme cu încheieturile sau cu spatele pentru că este uşor de controlat.

În cadrul antrenamentelor de TRX controlul vă aparţine în totalitate. Puteţi efectua sute de exerciţii în condiţii de siguranţă pentru creşterea puterii, flexibilitatii, echilibrului şi a mobilităţii fără a avea riscuri de accidentări şi la intensitatea aleasă de către dumneavoastră.

Tae Bo

Este ultima modă în materie de exerciții fizice, un sport care redă suplețea armonioasă a corpului și asigură creșterea forței musculare. Tae Bo combină mișcări împrumutate din artele marțiale, aerobic și box, iar regimul de antrenament îmbunătățește sistemul cardiovascular.Nu numai rapiditatea pierderii caloriilor constiuie un punct în plus, ci mai ales faptul că in timpul unui antrenament de Tae Bo, o persoană reuşeşte să facă exerciţii variate, care satisfac toate cerinţele menţinerii corpului într-o bună formă. În timpul orelor de Tae Bo, este lucrat, practic, tot corpul prin combinaţiile de lovituri şi mişcări, sub îndrumarea instructorului şi în ritmul muzicii. Modul de execuţie a exerciţiilor este conceput astfel încât impactul negativ asupra articulatiilor să fie minim şi asupra muşchilor- maxim.

Kangoo

De trei ani, de cand a fost “importat” si in Romania, Kangoo Jumps, o noua forma de aerobic, face furori. Din ce in ce mai multe femei care vor sa arate bine se orienteaza spre acest sport relaxant si care modeleaza spectaculos corpul. Dincolo de latura estetica, Kangoo Jumps este si o terapie adresata persoanelor care au diverse probleme medicale.

După cum probabil bănuieşti deja, kangoo jumps are legatură cu acele sărituri specifice cangurilor şi se referă la o tehnică de aerobic care se execută cu ajutorul unei perechi speciale de ghete de sport dotate cu nişte arcuri elastice. Mişcările care pot fi executate cu ajutorul acestei perechi speciale de încaltaminte se aseamănă mult cu cele specifice aerobicului, cu diferenţa majoră că toate sunt insoţite de săriturile care le amplifică efectele.


Pentru cei care indragesc acest sport, pentru cei care doresc sa se perfectioneze sau de ce nu, sa faca performanta, clubul nostru va pune la dispozitie experienta si indemanarea a celor trei instructori. Sunt zeci de beneficii ale acestui sport, pe langa eleganta practicarii lui. Dar pentru a va pastra sanatatea si pentru a va imbunatatii performantele, acesat trebuie practicat corect, supravegheat si indrumat inca de la primele lectii. Rabdarea si dibacia profesorilor este meritul si emblema lor, noi doar va punem la dispozitie suprafete optime de joc, conditii si dotari la standarde inalte.

  • Este curat, ceea ce pentru mine înseamnă mult. Contează să văd întreţinut locul. Vreau să fie ca la mine acasă. Am văzut că băile se igienizează după fiecare grupă, este importantă menţinerea încăperilor mai ales ca vine multă lume.–Alina Popescu, 35 ani, manager - Milky Way Inc.

  • Mi se pare că este un mediu care stimulează! Instructorul de la grupă mă pune la treabă când rămân în urmă. Când am fost lipsit de energie, m-a simțit și am ramas în program. E super tare sa tragi în grup, mi se pare că te indemni unul cu celălalt.–Silviu Piscupescu, 33 ani, lead singer - "STICKS"

  • După o zi la birou chiar reuşesc să ma relaxez, iar şedinţa de masaj de după, este extraordinară. Am reuşit chiar să-mi fac prieteni, grupa mea de kangoo este super!!–Diana Dinoci, 45 ani, manager - Restaurant Pițescu

  • Am auzit de terenurile de tenis din Complex de la nişte prieteni. Nici nu ştiam să ţin bine racheta în mână. Am învăţat repede, am şi avut instructor ok. Nu întotdeuana am cu cine să mă duc dar mi-am găsit acolo coechiperi.–Marius Titus, 25 ani, student - Universitatea Pitesti

  • Condiţiile de la terenul de tenis sunt super. Se poate juca şi iarna, temperatura de la balon este bună, şi am unde să-mi las şi maşina. Instructorii sunt foarte de treabă, mi-am gasit și partener aici.–Dan Niculae, 45 ani, bucatar șef - Casa din Teilor