Fitness in Pitesti

Este o „conspiratie” tacita, vitala de care avem nevoie pentru o viata sanatoasa.  Este acel echilibru intre trup, minte si spirit pe care suntem datori sa il avem. Iar aceasta „datorie” pe care o avem fata de noi insine se realizeaza printr-o relaxare activa…adica SPORT.

Galerie


programe de fitness

Efectele fitness-ului sunt: îmbunătăţirea funcţiilor cardiaca şi respiratorii, creşterea flexibilităţii, creşterea forţei musculare şi a rezistenţei. Fitness-ul, efectuat ca o activitate pentru îmbunătăţirea stării de sănătate, reduce riscul atacurilor cardiace, cancerului de colon, diabetului sau a hipertensiunii.

A face fitness în cadrul unui program personalizat constituie beneficii atât pentru piele cât şi pentru întreg organismul. Cel mai frecvent, efectuarea exercitiilor fizice creează imaginea de pierdere în greutate, întărire a musculaturii şi de sculptare a coapselor.

Perfect 10

“Be the best version of you”

Creat special pentru doamnele si domnisoarele ce vor sa aiba forme de invidiat. Inspirat din planul de pregatire al modelelor castigatoare la celebrul consurs Miss Bikini Fitness, programul contine exercitii si tehnici speciale pentru rezultate spectaculoase.

Interval X

“Excuses don’t burn calories”

Antrenament Cardio la cel mai inalt nivel, sub forma intrevalelor, folosind TRX, mingi medicinale, franghii, sacu bulgaresti, kettelbelturi si greutatea corpului. Pirezi in greutate, te simti si arati bine. Alege acest program cardio diferit, special si extrem de eficient.

EOS

“Train Above the rest”

EOS (titan grec al amurgului) este special gandit pentru persoanele cu experienta in jocul cu fiarele. In primele 45 de minute se folosesc exercitii cu haltere, powerlifting si exercitii clasice de bodybuilding pentru o crestere semnificativa de putere, forta si masa musculara.

Ultimele 15 minute sunt contra cronomentru, folosim franghii, kettelbeluri, saci, mingi medicinale intr-un ritm infernal pentru a crea un sentiment de competitie.

Fit 360

“Make yourself proud”

Lucram tot corpul la fiecare antrenament astfel ca vei arata bine indiferent de unghiul din care esti privit

Un program de bodybuilding facut intr-un mode diferit. Nu doar ca vei creste masa musculara dar vei invata exercitii de haltere si powerlifting, totul facut in cadrul unui grup restrans, numai cu greutati libere, fara aparate, pentru a te aduce intr-o forma fizica de invidiat.


  • Este curat, ceea ce pentru mine înseamnă mult. Contează să văd întreţinut locul. Vreau să fie ca la mine acasă. Am văzut că băile se igienizează după fiecare grupă, este importantă menţinerea încăperilor mai ales ca vine multă lume.–Alina Popescu, 35 ani, manager - Milky Way Inc.

  • Mi se pare că este un mediu care stimulează! Instructorul de la grupă mă pune la treabă când rămân în urmă. Când am fost lipsit de energie, m-a simțit și am ramas în program. E super tare sa tragi în grup, mi se pare că te indemni unul cu celălalt.–Silviu Piscupescu, 33 ani, lead singer - "STICKS"

  • După o zi la birou chiar reuşesc să ma relaxez, iar şedinţa de masaj de după, este extraordinară. Am reuşit chiar să-mi fac prieteni, grupa mea de kangoo este super!!–Diana Dinoci, 45 ani, manager - Restaurant Pițescu

  • Am auzit de terenurile de tenis din Complex de la nişte prieteni. Nici nu ştiam să ţin bine racheta în mână. Am învăţat repede, am şi avut instructor ok. Nu întotdeuana am cu cine să mă duc dar mi-am găsit acolo coechiperi.–Marius Titus, 25 ani, student - Universitatea Pitesti

  • Condiţiile de la terenul de tenis sunt super. Se poate juca şi iarna, temperatura de la balon este bună, şi am unde să-mi las şi maşina. Instructorii sunt foarte de treabă, mi-am gasit și partener aici.–Dan Niculae, 45 ani, bucatar șef - Casa din Teilor