Credo-ul nostru!

Curatenie, ergonomie, sanatate –  acestea sunt principalele noastre preocupari! Credem în echilbru, în calitate, în avantajul lucrului bine facut. Ceea îţi punem la dispoziţie este chiar proiecţia noastră a ceea ce înseamnă un mediu imaculat, ergonomic, în sincron cu cerinţele. Fă un pas dincolo de zona de confort, acolo este starea ta de bine…de cea fizică ne ocupăm noi. Restul vine de la sine.

Fa-ti un program riguros de sport si respecta-l. Noi te susținem!


Colaboratorii Nostri

Carmen Stănescu

Instructor tenis

0348 444115

Alexandra Donțu

Instructor tenis

0348 444115

Gabriel Mihoc

Instructor tenis

0348 444115


 

Cornelia Balos

Instructor aerobic

0348 444115

Radu Barbu

antrenor tenis

0348 444115

Stefan Lucian

antrenor fitness

0348 444115


 

Roxana Grigoras

manager complex

0737 366744

Gabriela Popescu

receptioner

0348 444115

Carmen Miron

Intructor aerobic

0348 444115


Complexul Sportiv Comesad

Situat în apropiere de centrul Piteştiului şi de principalele obiective ale oraşului,  Complexul Sportiv Comesad – Pitesti, a debutat şi este cunoscut în special în rândul pasionaţilor de tenis. 3 terenuri (2 acoperite si unul în aer liber), au fost ani buni locul de întâlnire al iubitorilor sportului alb. Le-am oferit o atmosferă relaxantă şi prietenoasă dar şi cele mai bune condiţii şi dotări.

Sportul este însă atât de nobil şi variat încât ne-am gândit să ne adresăm unui public diverisficat prin preferinţe, vârstă sau pasiuni.

Astăzi clubul sportiv Comesad inseamna şi fitness, înseamnă o raportare la dorinţele celor care au inţeles că starea de bine şi sănătatea merg mână în mână cu mişcarea.Altfel spus, fitness-ul este pentru corpul uman ceea ce reglajul fin este pentru un aparat electronic.

Şi cum reglajele fine se desfăşoară într-un mediu „controlat” şi profesionist, noi vă putem garanta  un concept perfect pentru petrecerea timpului dumneavoastră.

Ne-am organizat pe doua etaje, am spune noi…doamne si domni. Aparatura este de ultimă generaţie, sălile luminoase şi primitoare, antrenorii mai mult decat entuziasti, iar programele oferite sunt menite să vă ofere o alternativă sănătoasă şi activă a petrecerii timpului liber.

Într-un oraş atât de aglomerat avem încă un plus: locuri de parcare, supravegheate pentru ca singura ta „grijă” sa fie …relaxarea.


 
  • Este curat, ceea ce pentru mine înseamnă mult. Contează să văd întreţinut locul. Vreau să fie ca la mine acasă. Am văzut că băile se igienizează după fiecare grupă, este importantă menţinerea încăperilor mai ales ca vine multă lume.–Alina Popescu, 35 ani, manager - Milky Way Inc.

  • Mi se pare că este un mediu care stimulează! Instructorul de la grupă mă pune la treabă când rămân în urmă. Când am fost lipsit de energie, m-a simțit și am ramas în program. E super tare sa tragi în grup, mi se pare că te indemni unul cu celălalt.–Silviu Piscupescu, 33 ani, lead singer - "STICKS"

  • După o zi la birou chiar reuşesc să ma relaxez, iar şedinţa de masaj de după, este extraordinară. Am reuşit chiar să-mi fac prieteni, grupa mea de kangoo este super!!–Diana Dinoci, 45 ani, manager - Restaurant Pițescu

  • Am auzit de terenurile de tenis din Complex de la nişte prieteni. Nici nu ştiam să ţin bine racheta în mână. Am învăţat repede, am şi avut instructor ok. Nu întotdeuana am cu cine să mă duc dar mi-am găsit acolo coechiperi.–Marius Titus, 25 ani, student - Universitatea Pitesti

  • Condiţiile de la terenul de tenis sunt super. Se poate juca şi iarna, temperatura de la balon este bună, şi am unde să-mi las şi maşina. Instructorii sunt foarte de treabă, mi-am gasit și partener aici.–Dan Niculae, 45 ani, bucatar șef - Casa din Teilor